El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paula Gonu, acusada de propagar consells falsos sobre coronavirus
  • CA

Paula Gonu ha participat a ‘La Resistencia’ des de casa, una connexió que ha aprofitat per explicar com s’entreté durant el confinament. David Broncano ha fet els deures, però, i s’ha assabentat de la polèmica que ha envoltat la influencer aquests últims dies. L’han deixat completament verda a Instagram, ja que va la catalana va aconsellar als seus seguidors que beguessin aigua calenta per frenar el coronavirus: “Ho heu de fer a una temperatura de 27 graus o més perquè se suposa que així no viurà el virus”.

Un consell que va generar moltíssimes crítiques, ja que no està demostrat i ella no té els coneixements científics que li permetrien afirmar-ho. És per això que la van acusar de propagar consells falsos entre els seguidors, molt espantats davant la pandèmia. Ella té moltíssima influència en ells, el que ho feia encara més perillós.

“Paula la va fer grossa intentant donar consells sobre el coronavirus”, recordava Broncano a l’inici de la videotrucada. “No va ser la meva intenció. No estava fent recomanacions serioses que la gent hagués de seguir. Simplement ho havia rebut en un missatge de Whatsapp en el grup de la família i ho vaig compartir amb els seguidors”, es justificava.

Ràpidament va començar a rebre crítiques, per la qual cosa va rectificar: “En el següent story vaig dir que no em fessin cas, que només s’havia de fer cas als metges, que jo només sabia que ens havíem de rentar les mans i tocar les menys coses possibles. Però entenc que això es descontextualitza”. 

Broncano va continuar fent broma al respecte, el que Gonu es va prendre bé: “Ben fet, hem d’aprofitar la influència que tenim per donar missatges bons i no boles”, va dir tot reconeixent el seu error. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa