El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paula Echevarría se sincera sobre el divorci amb David Bustamante i revela el seu somni frustrat
  • CA

Paula Echevarría ha estat la protagonista de l’última entrega de Planeta Calleja. L’actriu ha acompanyat el presentador a Àfrica en un viatge que ha aprofitat per sincerar-se sobre el seu passat i també sobre el present. Fer un safari a Kènia era un dels seus somnis, el que ha pogut complir de la mà de Jesús Calleja. D’esperit aventurer, l’intèrpret es mostrava entusiasmada en un viatge que comptava amb la presència sorpresa de Miguel Torres, el pare del seu fill petit.

“Tinc tota la meva família a Astúries, però visc a Madrid. Quan era jove vaig anar a Londres a estudiar anglès i mentrestant treballava en una botiga de roba, encara que al final vaig acabar parlant italià pels amics amb els que quedava. Ells van encendre la meva espurna pel món de la interpretació, perquè treballaven en una productora italiana. Així va començar tot”, recorda. Ara bé, ella encara té present el seu somni frustrat: “Sempre vaig voler ser periodista, però no em va arribar la nota. He estat de treure cincs sempre, mai no em va agradar estudiar. Necessitava una feina en la que tingués contacte amb la gent i no en una oficina”.

I d’aquí, a fer confessions sobre la seva vida íntima. Què ha dit sobre el divorci de David Bustamante? “No va ser traumàtic perquè al final, quan penses que fracasses en alguna cosa… Són coses delicades. Jo em vaig casar per a tota la vida i teníem la nena, però mentre les coses es facin de manera civilitzada… És cert que quan em vaig separar, em vaig plantejar deixar de banda l’amor. Recordo que m’estava construint la casa i li vaig dir a l’arquitecte que només volia un lavabo. Les millors coses apareixen quan no les busques”.

Echevarría també ha explicat com van ser els inicis amb l’exfutbolista, amb Miguel Torres: “Ara estic enamorada de nou totalment. Miguel ha estat una sort que m’ha canviat la vida. Ell vivia a Marbella i jo treballava a Madrid. Ens vam trobar un dia, vam començar a parlar per telèfon… I així vam estar gairebé tres mesos“.

Paula Echevarría i Jesús Calleja, amb el vestit típic / Cuatro

En el programa, però, han patit un ensurt en trobar-se amb un búfal salvatge: “Hem passat molta por perquè va aparèixer de sobte darrere d’un arbust i em tremolaven fins i tot les pestanyes. Estava tremolant”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa