Paula Echevarría reacciona a les acusacions de mala mare: “Dono el biberó perquè em dona la gana”

L'actriu ha lamentat que la gent es cregui amb dret de jutjar les decisions d'altres en un vídeo molt contundent

Paula Echevarría està acostumada a rebre crítiques constants per qualsevol tema. Els detractors aprofiten qualsevol excusa per deixar-la verda, uns comentaris negatius als que l’actriu intenta fer cas omís. Ara bé, no ha pogut evitar reaccionar a l’allau de missatges irrespectuosos i les acusacions de mala mare que ha rebut en l’última fotografia que ha publicat. L’han vist donant el biberó al seu fill de quatre mesos, el que ha fet embogir a molts inexplicablement. Paula, farta que jutgin com alimenta el seu fill, ha gravat un vídeo en el que reflexiona sobre el tema.

“Estic molt sorpresa davant dels comentaris que s’han generat en la fotografia que he compartit en la que se’m veu donar el biberó al meu fill. Jo mai no hauria pensat que la gent podria ser tan atrevida, tan tafanera, tan desinformada, tan bocazas, tan kamikaze a l’hora de deixar anar comentaris. Mai no em deixarà de sorprendre la humanitat. No donaré cap tipus d’explicació perquè és el meu fill i faig el que considero que és millor com a mare. Però és que, a més a més, no teniu ni idea. No sabeu si encara li estic donant el pit i això és un reforç, si és un biberó ple de la meva llet o pot ser que li hagi donat biberó des que va néixer i ningú no ha de jutjar. El que em sorprèn és que ningú no tingui ni idea de per què li dono el biberó al nen, però que tothom s’atreveixi a parlar”, deia.

I acabava amb un missatge ben clar: “Cadascú a casa seva i Déu a la de tots, diuen. Si en féssim una mica més de cas, ens aniria millor. Espero que tots feu les coses com vulgueu a casa vostra. Jo a la meva sí que ho faig. A veure si som una mica més empàtics. Perquè jo puc decidir si li dono o no el pit, però hi ha moltes dones que no poden donar el pit encara que volen. Que cadascú sàpiga què té i que ningú no entri a la vida dels altres perquè mai no saps a quina ferida pots estar ficant el dit”

Una reflexió que assegura que feia dies que rumiava i que ha decidit treure a la llum en veure aquesta reacció dels detractors.

Comentaris

  Berta 14/08/2021 6:43 pm
  La culpa será siempre tuya Paula por publicar cosas íntimas que la gente no sabe parar
   Flippant! 16/08/2021 1:50 am
   La culpa suya? Jajajajaja así pues la culpa tuya por poner este comentario, no? Madre mía.... Cada cual comparte lo que quiere en su perfil y al que no le esté bien, puerta!
  M'importa tres cagarros 16/08/2021 1:07 pm
  M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari