Pau Gasol i Catherine, pares de la primera filla: “Té un nom molt especial”

Pau Gasol i Catherine McDonnell han anunciat aquesta matinada el naixement de la seva primera filla en comú. Han compartit un parell de fotos amb la petita des de l’hospital, així com uns missatges molt emotius en els quals han anunciat que tot ha anat perfectament.

L’estrella del bàsquet i la seva dona han volgut fer un homenatge a Kobe Bryant, íntim amic de Gasol, amb el nom de la nena. L’han anomenat Elisabet Gianna, el mateix nom de la filla de Bryant que també va morir en aquell fatídic accident d’helicòpter el passat mes de gener. 

“La nostra petita ja és amb nosaltres. Tot ha anat molt bé i no podem ser més feliços. Elisabet Gianna Gasol, un nom amb molt significat per a la nostra preciosa filla”, escrivia el català.

 

 

Catherine, per la seva banda, explicava que el dia del seu naixement també era especial perquè coincidia amb dues dates importants en la seva família: “Elisabet Gianna Gasol va unir-se a la nostra família el dia 10 de setembre. Ella va fer una ràpida i senzilla entrada en un dia molt especial, el 100è aniversari de la seva besàvia Elizabeth i el segon aniversari del compromís de la seva mare i pare. Ja estem molt enamorats de la nostra dolça Ellie!”.

 

 

Un naixement molt esperat que omple de felicitat la família Gasol. 

 

Nou comentari