Pau Gasol i Cat Macdonnell celebren el dia de la dona amb fotografies molt tendres de la seva filla

El matrimoni ha compartit imatges inèdites amb la seva nena, de només sis mesos

Pau Gasol i Cat Macdonnell van ser pares de la seva primera filla el passat 10 de setembre. Des de llavors, el matrimoni no fa més que publicar fotos de la petita Elisabet Gianna, una transparència que fa les delícies dels fans. Aquests últims dies es parla molt del jugador de bàsquet català, qui ha tornat a vestir la samarreta blaugrana.

Amb una gran expectació mediàtica envoltant-lo, molts han comentat la seva publicació per al dia de la dona. Ha felicitat el 8-M amb una fotografia molt tendra amb la seva filla en braços: “Espero que el Dia Internacional de la Dona deixi de celebrar-se algun dia. Això voldrà dir que les dones tenen les mateixes oportunitats que tenen els homes. Seguim lluitant per la igualtat! Cada dia és el dia de la dona”, escriu.

Catherine, per la seva banda, ha compartit un parell d’imatges més de la filla que aprofita per clamar per un futur més igualitari: “Feliç dia de la dona a la meva nena preferida! I a totes les increïbles dones de la meva vida, us estimo! M’inspireu i estic agraïda de tenir-vos. El futur és brillant”.

Unes instantànies que han enamorat els seus seguidors, que els han omplert a missatges tendres.

Nou comentari