El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ortega Cano respon a Rocío Carrasco i les seves insinuacions sobre el seu matrimoni amb Rocío Jurado
  • CA

José Ortega Cano s’ha convertit en el convidat estrella del nou programa ‘Viva el Verano’ i ha concedit una reveladora entrevista a Toñi Moreno on ha afrontat totes les polèmiques en les quals s’ha vist embolicat en els últims mesos. Però un dels temes que més criden l’atenció dels mitjans és la seva relació amb Rocío Carrasco, qui va confessar en el seu documental el distanciament que hi havia entre tots dos.

“Que la meva mare es casés amb José Ortega Cano no crec que fos una decisió encertada”, van ser les dures paraules que Rocío Carrasco va pronunciar en la sèriedocumental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ i que van causar tant de renou. A més, sense donar molts detalls, va arribar a dir que no tenia res a parlar amb ell. Ara, el torero ha decidit respondre a la filla de la Jurado.

Ortega Cano confessa no haver vist el documental íntegrament però sí que l’ha seguit. Es mostra sorprès perquè “ella no va recórrer a mi en cap moment durant tot aquest temps. La veritat és que em vaig emportar una sorpresa molt gran perquè era una cosa que desconeixia“, assegura sobre l’infern que Rocío va viure per part d’Antonio David Flores.

“Aquí estan totes les fotos de quan hem estat junts… no es pot mentir d’aquesta manera. El temps et dóna la raó, si la tens. Tots els llocs on hem estat… Rocío Jurado estava enamoradíssima. Era un amor immens, per Déu i per la Verge. No sé per què ho diu, m’agafaria en un moment que no li agradava, però no ho crec. Ella em té afecte. Estava fent un programa de moltes hores”, són les paraules d’Ortega.

En aquest moment, la presentadora Toñi Moreno aprofita per a apuntar algunes “incoherències” quant a l’actitud d’Ortega Cano amb Antonio David, amb qui s’ha enfrontat per a després convidar-lo al seu casament: “El que em fa canviar d’opinió són els nens, Rocío i David Flores. M’hauria agradat que Rocío Carrasco també hagués vingut al casament“, ha sentenciat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa