José Ortega Cano, ingressat d’urgència amb problemes de salut

José Ortega Cano ha hagut de ser ingressat d’urgència a l’hospital una altra vegada. La preocupació pel seu estat de salut torna a estar present en els membres de la seva família, que veuen com ha de necessitar assistència mèdica pocs mesos després de l’últim ingrés. En aquest cas, ha estat culpa d’una obstrucció intestinal que li ha causat forts dolors d’estomac. Els metges no descarten altres diagnòstics, per això, el que podria significar problemes més greus: “Està hospitalitzat, amb moltes molèsties i encadenant una prova rere una altra”.

La seva filla, Gloria Camila, ha informat sobre l’última hora de l’estat del pare després que hagi passat una nit a l’hospital: “Ara es troba estable. Gràcies a Déu, tenint en compte tots els problemes mèdics que té, ara està bé. Des de fa temps té moltes patologies a l’estómac… i bé, a altres parts el cos. Aquest últim ingrés hospitalari ha estat conseqüència, alhora, de les cornades que té, dels medicaments que pren, de les hèrnies… Al final, tot s’ajunta. Vull tranquil·litzar els seguidors que estan preocupats. El meu pare està divinament i molt guapo”.

Gloria Camila informa sobre l’última hora de l’estat de salut del pare / Telecinco

Com dèiem, aquest no ha estat l’única hospitalització del torero en els últims mesos. Aquest estiu, de fet, va haver de sotmetre’s a una intervenció quirúrgica d’urgència perquè li fessin un cateterisme de cor. L’operació va sortir bé i li van col·locar dos stents i poc després era donat d’alta. Tots aquests problemes de salut, afegits a què ja té 78 anys, fa que la família es preocupa per una recaiguda en l’estat de salut que pugui tenir conseqüències fatals després de tantes operacions. L’exmarit de Rocío Jurado continua lluitant per poder recuperar-se al 100% i deixar d’haver d’acudir a l’hospital amb tanta freqüència. De moment, però, només pot descansar i esperar que els metges l’ajudin a no patir amb els problemes estomacals.

Nou comentari