El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Omar Sánchez respon als rumors d’infidelitat a Anabel Pantoja
  • CA

Anabel Pantoja i Omar Sánchez van casar-se a principis de mes en una cerimònia a la Graciosa (la vuitena de les Illes Canàries) que va donar molt que parlar. Encara no han fet el viatge de noces, el que ha donat motius a Sálvame per investigar sobre la seva relació. En el programa d’aquest dimecres deixaven anar una bomba que asseguraven que podia acabar amb el seu matrimoni: “Ens fa pena perquè la seva vida s’enfonsarà”, deien, tot just abans d’assegurar que Omar Sánchez havia estat infidel a Anabel Pantoja, i d’emetre un vídeo on se’l veia de festa i xerrant molt aprop d’una noia.

Però ara Omar ha trencat el seu silenci i ha respost a aquests rumors d’infidelitat a la neboda d’Isabel Pantoja. “Estic tranquil, perquè embolicar-me amb algú segur que no. Entre els dos la cosa està bé, però obvi que les imatges no agraden a cap parella. És una coneguda”, ha dit en declaracions al programa ‘Ya es mediodía’ de Telecinco. “A part, què passa? No puc parlar amb les persones? M’assec? No m’aixeco i em quedo quiet?”, s’ha preguntat.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja | Europa Press
Omar Sánchez i Anabel Pantoja | Europa Press

“És una coneguda. Sé perfectament què vaig fer. Parlar amb ella i al final no recordo si li vaig fer una abraçada, vam dir que ja ens veuríem i ja està. Però d’aquí, a fer-nos petons a la boca, anar al lavabo i altres coses…”, s’ha queixat Omar. Davant la possibilitat que li hagi passat el mateix que a Dinio i la nit l’hagi confòs, la tertuliana Alba Carrillo li ha enviat un missatge d’ànim a la seva companya de ‘Sálvame’: “No ets l’única a la que li posen les banyes tot just quan s’ha casat”, ha constatat, i ha assegurat que “després d’una pandèmia, ens obren la porta i sortim tots com un miura”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa