El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja i Omar Sánchez ja s’han casat
  • CA

Finalment, Anabel Pantoja i Omar Sánchez han pogut celebrar el seu casament aquest divendres a l’illa de La Graciosa, amb 70 familiars i amics com a convidats. Tot i que tot semblava indicar que la celebració no es produiria, ja que només dos dies abans va morir l’àvia d’Anabel, Ana Martín -mare d’Isabel Pantoja-, i que Kiko Rivera va acabar decidint no assistir-hi, la parella ja és matrimoni. A les 18.44 hores, Omar entrava caminant a la platja.

Nerviós, però molt somrient i feliç, avançava davant el pas dels curiosos i dels convidats, que aplaudien a la seva entrada. A més, el moment era molt especial ja que sonava una cançó molt important per a ells: “Someone you loved”, de Lewis Capaldi, segons retransmetia el programa ‘Sálvame’ en directe.

Omar Sánchez | Telecinco

Minuts després, Anabel apareixia radiant de la mà del seu nebot Alberto, fill d’Isa Pantoja, i la neboda d’Omar. Caminava a poc a poc, al ritme d’I will Always love you, uns segons molt especials fins que arribava al costat del seu xicot, que l’esperava impacient. La núvia s’emocionava tot just començar i és que sonava en directe i amb una guitarra el tema ‘Que bonita que es mi niña’, una cançó que li cantava la seva àvia.

I Omar també ha pres la paraula per a donar les gràcies als seus i dirigir-se a Anabel: “Per fi estem complint el nostre somni, casar-nos a la platja amb la nostra família i amics, ets una persona increïble, per això t’he triat a tu per a estar al teu costat, el nostre camí no ha estat fàcil, però sempre hem sabut lluitar contra totes les difiicultats”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa