El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Noemí Galera: “M’han amenaçat de mort per criticar un concursant d’OT”
  • CA

Operación Triunfo‘ ha tornat a la graella després d’una aturada de dos mesos per la crisi del coronavirus. La cadena ha pres totes les mesures de seguretat possibles per evitar un possible contagi entre els concursants, que s’enfronten a la fase final del programa. Quan només queden tres gales per a la gran final, la directora de l’acadèmia Noemí Galera ha concedit una entrevista a ‘El Mundo‘ en la qual assegura que està sent una edició “atípica” no absenta de polèmiques.

Durant totes aquestes setmanes s’han multiplicat les crítiques: “La part més difícil de la meva feina és haver d’enfrontar-me a les polèmiques que es generen del no-res. Tot el que porta la marca ‘OT’ és susceptible d’aparèixer en un titular. Però estic aprenent. Després de tres edicions ho porto tot moltíssim millor”. 

I d’aquí a revelar que ha arribat a rebre amenaces: “Quan jo era jurat havia de dir les coses negatives dels concursants i saps que no agradarà als fans. Vaig tenir la sort que quan vaig fer de jurat a ‘OT’ no hi havia xarxes socials, perquè si no… Hagués estat increïble perquè a mi m’han arribat a amenaçar de mort a casa. No és broma. La gent està molt malament del cap”. 

TVE

“Van trucar per telèfon a Gestmusic i a casa meva per haver criticat un concursant. Per això respecto molt la feina dels meus companys del jurat, és molt difícil fer el que ells fan”, afegia.

Després de tants anys en primera línia, considera que ha après a suportar la pressió de la xarxa: “Jo he anat aprenent. Al principi et fa molt de mal. Si tens 20 tuits positius i un negatiu, sempre et quedes amb el negatiu. No sé per què aquest és el que pitjor et diu. Veure’t sent tendència per haver comès un error…”.  Una feina complicada en col·locar-la en el centre de la diana mediàtica. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa