El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nika, de concursant d’OT a professora de ioga: “La discogràfica m’ha dit que a la meva edat ja no tinc futur”
  • CA

Són molts els cantants que han passat per l’acadèmia d’Operación Triunfo. Desenes de joves que han volgut provar sort en la música, amb més o menys sort. Alguns han aconseguit viure de les seves cançons, però també n’hi ha que han hagut de deixar-ho enrere i reinventar-se. Aquest és el cas de Nika, participant de la segona edició del talent. Actualment és la vocalista el grup Münik, però no pot viure només d’això així que ho compagina amb una nova faceta: la de professora de ioga.

Desencantada amb el món de la música, revela a Look que no tot és tan maco com sembla: “Fa quatre anys una discogràfica molt important em va dir que els encantava la meva feina en el grup, però que no em signarien un contracte de feina perquè no tinc 20 anys i a la meva edat ja no tinc futur“. Dur tenint en compte que només té 41 anys.

No obstant aquesta cleca, ha decidit treure a la llum una nova versió del primer single del seu primer CD: “És una cançó que vaig treure amb 19 anys i que la gent té interioritzada amb un ritme diferent. Tenia clar que ara la volia fer més similar a l’estil dels 80 i el resultat és increïble”. Nika guarda molt bon record del seu pas per OT, encara que no s’esperava que tot seria tan complicat: “Quan tens 20 anys et penses que les discogràfiques i els mitjans de comunicació et donaran suport sempre, però no. Em va costar assimilar que em donessin una puntada de peu al cul així de sobte. La meva discogràfica em va trucar un parell d’anys després i em van dir que no hi havia disc ni contracte, així que m’havia de buscar la vida“.

“Jo pensava que la música m’havia de fer feliç i m’estava destruint”, revela. Un contratemps que va fer que s’adonés que havia de provar ort en una altra professió. L’escollida? Ser professora de ioga: “Em vaig formar i vaig crear una pàgina web en la qual dono classes per 10 € l’hora. Amb una companya oferim classes especials per a embarassades, també. L’abril del 2019 vaig ser mare, així que tinc experiència”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa