Mor el germà de María del Monte, i pare d’Antonio Tejado

Aquesta pèrdua s'afegeix a la d'Antonio, un altre dels germans de María, que va morir a l'abril de l'any passat

Cop duríssim per a María del Monte i Antonio Tejado. La coneguda cantant acaba de perdre un altre germà. Es tracta del pare del televisiu Antonio Tejado, Juan Carlos Tejado, que ha mort com a conseqüència de la Covid-19 després de dues setmanes ingressat en un hospital sevillà.

Aquesta pèrdua s’afegeix a la d’Antonio, un altre dels germans de María, que va morir a l’abril de l’any passat a causa de la mateixa malaltia, destrossant a tota la família i, especialment, a l’artista, molt unida al seu germà i la mort del qual ha definit en alguna ocasió com el cop més dur que li ha donat la vida.

Antonio Tejado | Europa Press

Una defunció del qual no van informar a Bibiana, mare de María, pel seu delicat seu estat de salut i la seva avançada edat -95 anys- i que ara, un any després, perd a un altre dels seus fills també pel coronavirus. El germà de l’artista ha lluitat amb totes les seves forces contra el letal virus però, desgraciadament, ha perdut la batalla aquest mateix matí.

Per ara, ni la cantant ni el seu nebot Antonio Tejado -conegut per ser exparella i pare del fill gran de Chayo Mohedano i per haver participat en nombrosos realities- no s’han pronunciat després de la pèrdua del seu germà i el seu pare, respectivament.

Nou comentari