El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mónica Hoyos descobreix en directe que el seu xicot està en crida i cerca per haver comès més de 100 estafes
  • CA

Mónica Hoyos no s’esperava que la tarda a Sálvame acabés entre llàgrimes. La presentadora de Telecinco va acudir com a convidada i va assabentar-se d’algunes informacions molt compromeses sobre el seu nou xicot. El titular era potent i preocupant: “Hem sabut que estàs sortint amb una persona que està en crida i cerca“.

Un testimoni acusa la seva parella d’haver estat imputat per un presumpte delicte d’estafa. Segons la seva versió, l’home s’hauria fet passar per una persona amb molts diners per estafar la gent: “Pobre Mónica, t’estem fent un favor en dir-te que vagis amb compte perquè potser et vol estafar a tu també. No és el primer cop que s’apropa a algú famós per enganyar-lo”.

Mónica Hoyos no donava crèdit al que estava escoltant. A punt de plorar, reconeixia estar en estat de xoc: “Vaig conèixer-lo a través d’una amiga en un restaurant. Ell té els seus negocis, però jo no li pregunto sobre això. Em genera moltíssima tristor perquè, de debò, ell no es dedica a aquest món. Estic molt sorpresa”.

Mónica Hoyos, en xoc davant les informacions compromeses sobre el seu xicot / Telecinco

Gustavo González, un altre dels col·laboradors del programa, reconeixia que ho sabia des de feia temps: “És una cosa greu… Em parlen de demandes, judicis i acusacions. Ha estat en crida i cerca per més de 100 estafes“. Davant d’això Mónica escrivia en directe al xicot i li preguntava directament: “Em diu que va ser absolt”.

Una situació surrealista que dona ales a la presentadora per desconfiar de la seva parella, amb qui surt des de fa pocs mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa