La família de Miriam Sánchez, preocupada pel seu estat: “Acabarà malament”

La tertuliana de televisió ha protagonitzat un incident en un bar i, segons el seu exmarit, està en un procés d'autodestrucció perillós

Feia anys que no se sabia res de Miriam Sánchez, coneguda també com Lucía Lapiedra. La guanyadora de Supervivientes, assessora a MYHYV i col·laboradora de Sálvame va decidir abandonar la televisió temporalment. Un temps després, va reaparèixer al Deluxe amb una imatge completament diferent i uns quants kg més; quan va explicar que havia travessat una depressió profunda i que encara no estava del tot recuperada. Aquests últims dies torna a ser notícia, de fet, per haver protagonitzat un desagradable incident en un bar: “L’ha emprès a cops amb el mobiliari mentre discutia amb un dels treballadors i ha acabat marxant descalça mentre cridava”.

Davant d’això, molts familiars han manifestat la seva preocupació. L’únic que ha parlat al respecte ha estat el periodista Pipi Estrada, el seu exmarit i pare de la seva filla. Ho ha fet en una entrevista a l’ABC en la que deixa clar que Miriam no està bé: “Quina pena, la veritat. Després de l’enfrontament al bar va venir a casa meva. Va arribar en un estat deplorable… amb la meva filla davant. Vam intentar controlar-la, però no vam poder evitar que agafés un parell de cerveses de la nevera i que volgués llançar un quadre per la finestra. És molt trist veure com una dona brillant s’autodestrueix, però ha arribat fins aquí per la destrucció de la ment i del cos”.

“Si Miriam no es posa en mans de professionals, acabarà molt malament. Ja no estem junts, però és la mare de la meva filla. És la meva família i tot el que li passi a ella m’afecta”, assegura. La parella ha tingut una relació molt complicada, especialment des que es van separar. Ara, però, sembla que Pipi està disposat a deixar això enrere per centrar-se en ajudar la seva ex a sortir del pou en el que està ficada.

Nou comentari