El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miriam Saavedra reconeix entre llàgrimes haver estat infidel a Carlos Lozano
  • CA

Carlos Lozano va desaparèixer de la televisió fa uns mesos. Renegava dels programes del cor on havia participat darrerament. Però ara ha decidit tornar, i ho ha fet en una entrevista al programa ‘Sábado Deluxe’. Ha estat en aquest context on ha parlat de la seva exparella Miriam Saavedra, que ara es troba participant al realiti de Telecinco ‘Sola’. I la presentadora del programa, María Patiño, connectava amb ella en directe per donar-li la possibilitat de parlar amb el seu ex. Però ell s’hi negava.

“No parlaré amb ella, que faci Lydia els honors, jo li desitjo el millor. No em ve de gust, porto un any intentant netejar-me de tot i ara vinc aquí i he de parlar sol d’això. No passa res, no pretenguem ser amics. Jo ja he passat el rancor i l’odi però mai serem amics”, explicava el presentador.

“Però tu creus que t’ha estimat?”, volia saber Kiko Matamoros. “Jo crec que sí perquè sinó ha estat un engany molt gran, encara que m’ha decebut molt. Ella és jove també i ha perdut el cap. Quan la vaig conèixer era una altra història d’amor i volíem unes coses que al final no s’han donat”, ha respost ell.

“Miriam és la dona que més mal t’ha pogut fer?”, ha preguntat Chelo García Cortés. “Sí”, ha respost taxatiu el presentador. En escoltar aquestes paraules, la peruana no podia evitar posar-se a plorar. “Què et passa?”, li ha preguntat Patiño.

“Vull dir que de debò estic molt feliç per l’oportunitat i per tota aquesta experiència meravellosa. Escoltar-lo una mica reflexiu em commou, però ell sap que la realitat és una sola i sap que el que vaig viure amb ell és molt bonic”, ha explicat la guanyadora de ‘GH VIP 6’ sense parar de plorar.

“Has traït a Carlos amb altres homes?”, ha volgut resoldre la presentadora. “Jo em vaig equivocar, no vaig ser del tot transparent amb ell en el sentit que estava en aquests amors que un té a vegades tòxics. No ets conscient del que passa, si estan acabats o no”, ha confessat Miriam.       

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa