Mila Ximénez canvia de casa: ara, 200 m² en una urbanització molt luxosa

Mila Ximénez assegura que és una persona nova des que va sortir de ‘Gran Hermano VIP’. El seu pas pel reality va ser molt tempestuós, així com la tornada a la realitat perquè va veure que alguns companys de ‘Sálvame’ no li havien donat prou suport. Ara s’ha calmat i reconeix que se sent millor amb si mateixa, el que li ha donat ales per prendre una decisió radical: canviar-se de casa.

La col·laboradora concedeix una entrevista a ‘Lecturas‘ en la qual confessa que s’ha comprat un pis molt luxós en una urbanització a la zona nord de Madrid. Mila deixa el barri de Salamanca i es muda en un pis de lloguer de 200 m².

Mila Ximénez a 'Sálvame'   Telecinco

Mila Ximénez a ‘Sálvame’ / Telecinco

Quatre habitacions, piscina i traster: tot en una urbanització privada summament luxosa. No ha volgut dir quants diners li costa, però de ben segur que és bastant: “Deixo el meu pis per un més gran i amb accessos a serveis que fins ara no tenia. És un pas molt important”. Una de les raons que l’ha empès a mudar-se? Voler tenir més espai i estar més còmodes durant les visites de la seva filla, el gendre i els dos nets, que viuen a Amsterdam. 

“Des que he sortit de ‘GH VIP’ que he decidit que m’ho passaré bé. M’he calmat, m’he fet més tranquil·la. Sento que ja em queda molt poc temps i vull gaudir de la vida”, explicava fa uns dies després de desfilar per sorpresa a la desfilada d’Ágatha Ruiz de la Prada a la setmana de la moda de Madrid. Un canvi de vida i mentalitat que gaudirà des d’una casa nova. 

Nou comentari