Mila reapareix en ple tractament del càncer: “Trobo a faltar no tenir por”

Mila Ximénez ha reaparegut al programa ‘La última cena’ després de comunicar públicament que té un càncer de pulmó i que ha començat a tractar-se per superar-lo. Quan va aparèixer en pantalla, tots els seus companys, molt sorpresos, es van emocionar i li van demostrar el seu afecte amb una gran ovació, dempeus i corejant el seu nom. Mila es va emocionar molt amb el gest.

Quan van deixar d’aplaudir-la, Mila els va correspondre amb unes boniques paraules: “Us trobo moltíssim a faltar. Emociona veure-us aquí. Vull felicitar-vos perquè heu fet un programón. Qualsevol cosa que es faci amb aquest equip és un èxit rotund. Us estimo molt, us trobo a faltar”, els va dir.

Aquest dissabte, Mila anirà al ‘Deluxe’ a explicar com es troba, però diu que no està preparada per a això. “No acostumo a anar per aquesta mena de coses, però em ve de gust molt veure-us”, va explicar. Diu que no li ha estat gens fàcil prendre la decisió i que no explicarà “res de pena”. El confinament i aquesta nova etapa en la seva vida han estat durs i que el que de veritat vol és “recuperar el temps amb vosaltres”. També desitja tornar a treballar “i sentir-me bé, i això serà molt aviat”.

També va revelar què és el que més troba a faltar: “La falta de por, la meva vida normal i sentir-me segura. Però es recuperaran amb el temps”, diu amb optimisme.
 

Nou comentari