El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un dels actors revelació del moment confessa que el pare el va abandonar quan era petit: “Mai no hi ha estat”
  • CA

Miguel Herrán ha estat un dels actors d’Élite i La casa de papel més coneguts. L’actor guanyador d’una Goya és una autèntica estrella gràcies a l’oportunitat d’or que li va oferir el director de cinema Daniel Guzmán. En el món professional no fa més que signar un èxit rere un altre. Ara bé, a la seva vida personal no és tot de color rosa… De fet, acaba de reconèixer que la seva infància va ser molt dura.

Miguel Herrán interpreta a Río a ‘La casa de papel’ / Antena 3

En un post que s’ha viralitzat en aquest dia del pare, Miguel felicita la mare: “La meva mare sempre va estar amb mi, em va cuidar i em va defensar davant de tot. Ho ha donat sempre tot pel seu fill, és una mare de les de veritat. D’aquelles que les majúscules es queden petites per descriure-les. Per una altra banda, el meu pare mai no hi va estar“.

“No sé ni tan sols com és físicament. Només tinc el record d’una bufetada, un suc de tomàquet, un rellotge i aquest quad. Mare, prometo cuidar-te com et mereixes, com tu m’has cuidat a mi i com mai no ens ha cuidat el pare“, reconeix en un missatge colpidor. I afegeix: “Manolo (el meu pare), si algun dia veus o t’arriba aquest missatge, que sàpigues que no t’odio ni et tinc rancor. Suposo que no es pot odiar a un desconegut”.

“Si per casualitat algun pare solter o alguna mare soltera veu això i té dubtes sobre si pot tirar endavant un nen estant sol o sola, sí. Sí que es pot. Només fa falta estar allà, escoltar i tenir ganes!”, anima l’actor a totes aquelles persones que visquin la mateixa situació que ha viscut la seva mare.

Una sinceritat que ha colpit els seus seguidors, que han omplert de missatges d’ànims al Miguel Herrán més íntim.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa