El Món
Greus acusacions contra l’ex de Miguel Bosé: “Pren moltes pastilles”

El divorci de Miguel Bosé i Nacho Palau està fent parlar molt, especialment per la batalla judicial que lliuren per la custòdia dels fills. La mare de l’escultor va acudir al Deluxe fa un parell de setmanes i va deixar verd a Bosé, però no és l’única que s’ha posicionat públicament. La mediàtica empresària Carmen Lomana s’ha mostrat molt dura cap a la família de l’exparella del cantant: “El critiquen perquè els hi ha tret els ingressos. Si els seguís donant 10.000 € al mes, segur que no tornarien a parlar i els nens estarien a Mèxic ja”.

Davant d’aquestes controvertides declaracions, Nacho Palau va acusar-la de “no haver-se pres la pastilleta”, tot fent referència a una presumpta demència. Com era d’esperar, això no ha fet gens de gràcia a Carmen Lomana. De fet, ràpidament ha contraatacat en unes declaracions a Europa Press: “Estic tan cansada d’aquesta història i ell sap que tot el que he escrit és cert. Que digui el que vulgui, ell és qui pren moltes pastilles. Em fa una mandra, aquest noi… M’és igual, tot el que he dit ha estat per defensar a Miguel Bosé de tanta estupidesa”.

Miguel Bosé i Nacho Palau en una foto d'arxiu   Europa Press
Miguel Bos? i Nacho Palau en una foto d’arxiu Europa Press

També ha aprofitat per desmentir els rumors que envolten a l’artista: “És mentida que no pot ni caminar. Està fenomenal i treballant. Potser té algun problema a la gola, però la gent s’inventa tota la resta”. Assegura que li encantaria que Miguel i Nacho es reconciliessin pels nens, però no ho veu viable: “Ho veig difícil, sí”. L’única cosa que vol Carmen? Que la deixin en pau: “Nacho, ets un malson“.

Nou comentari

Comparteix