El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’exsogra de Miguel Bosé el deixa verd a televisió: “No sé què té al cap, ha abandonat dos dels seus fills”
  • CA

Continua la batalla judicial entre Miguel Bosé i Nacho Palau, la seva exparella i pare dels seus fills. L’exitós cantant no vol que els quatre nens siguin considerats germans legalment, el que ha trencat la família en dos. Les crítiques cap a ell han estat constants, però fins ara la família de Nacho Palau no s’havia pronunciat públicament. Sálvame ha aconseguit el testimoni de la mare de Nacho, l’àvia dels nens i antiga sogra de Miguel Bosé.

Lola Medina serà la convidada estella del Deluxe del cap setmana, però el programa ja avança que l’entrevista serà mogudeta. La dona ve disposada a dir tota la veritat sobre Miguel Bosé i el mal que ha fet als seus nets: “Miguel deia públicament que tenia quatre fills i de cop va emportar-se a dos d’ells i va abandonar a la seva sort els altres dos. Els va deixar amb una mà davant i una altra darrere, no ho entenc. Nacho es pot guanyar la vida amb 1.000 € al mes, però hi ha dos nens. Miguel Bosé va retirar el sou al meu fill i el va deixar sense diners. És per això que ha hagut de venir a viure amb mi…”, explica.

Insisteix en l’argument del seu fill: “Eren dos pares amb quatre fills, que per a mi han estat i són els meus nets. Tots quatre em diuen iaia i volem que apareguin com a germans”.

L’exsogra de Miguel Bosé carrega contra ell públicament / Telecinco

Revela que Miguel Bosé va emportar-se els dos fills amb el seu ADN “sense donar cap explicació“. Enfadada i trista per la situació, la dona assegura que no entén què té al cap Miguel Bosé: “No és la mateixa persona que vaig conèixer, ara és diferent”. Un petit tast de tot el que pot treure a la llum la mare de Nacho Palau.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere a febrer 07, 2021 | 10:31
    Pere febrer 07, 2021 | 10:31
    miguel Bosè tè el cap millor que ningu, malgrat tots els atacs i la censura que ha rebut de tots els mitjans generalistes, i les xarxes socials, inclus ha estat amenaçat per les seues opinions. Lo que puga eixir en programes basura com salvame no interesa, nomes fan que manipular. A miguel li desitge lo milor, es valent y ojalà haguerem mès cim ell. Els mitjans vomitius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa