Miguel Bosé va acaparar un munt de titulars amb l’esclat de la pandèmia en deixar clar que era negacionista i que no es creia res del que deia el govern sobre el virus. La polèmica va ser tan important que el cantant va desaparèixer de la xarxa i no s’ha tornat a saber res més d’ell, només que el seu exmarit continua una batalla judicial contra ell per haver-se emportat dos dels fills que van tenir quan encara eren parella.

La seva sogra va aparèixer a televisió fa un parell de setmanes, el primer cop que parlava sobre la separació de Nacho Palau i Miguel. Va deixar el cantant de “mala persona i mal pare” i va evidenciar que se sent molt decebuda amb ell: “El Miguel Bosé que jo vaig conèixer no té res a veure amb el Miguel Bosé d’ara”.

La premsa mexicana, país en el qual resideix actualment l’artista, assegura avui que el seu entorn més proper està “molt preocupat pel seu estat de salut“. A Telemundo han analitzat les últimes intervencions de Miguel Bosé a la televisió nord-americana, en la qual se’l veu amb dificultats a l’hora de parlar i caminar: “Era una persona que tenia fins i tot dificultats per moure’s. La situació era bastant greu mentre gravava Pequeños Gigantes, se’l veia en un estat bastant degeneratiu. Va ser allà quan van saltar totes les alarmes”.

Miguel Bosé, enxampat pels 'paparazzi' a la sortida d'un supermercat / Europa Press
Miguel Bosé, enxampat pels paparazzi a la sortida d’un supermercat / Europa Press

Expliquen, a més a més, que fonts properes a Miguel Bosé deixen caure que podria estar patint els cops d’una malaltia degenerativa i que seria per això que s’hauria allunyat del focus mediàtic. Cal recordar que el passat estiu els paparazzi el van enxampar a la sortida d’un supermercat en unes fotografies que van preocupar perquè se’l veia visiblement desmillorat. El cantant encara no s’ha pronunciat al respecte, així que caldrà esperar a les declaracions del seu entorn.

Nou comentari

Comparteix