Miguel Bosé, visiblement desmillorat: deixat, més gras i sense arreglar

Miguel Bosé és protagonista de la premsa del cor des de l’emissió de l’últim programa de ‘Hormigas Blancas’, que es va centrar en analitzar la seva carrera musical i vida personal. Últimament s’ha parlat molt d’ell per la batalla judicial que manté amb el seu exmarit, Nacho, contra qui lluita per la custòdia dels seus quatre fills. Fins ara dos dels petits viuen amb Miguel a Miami i els altres dos a Espanya amb Nacho, el que volen solucionar. El programa de Telecinco va deixar caure que està sent un judici brut, en el qual estava previst que testifiqués Lucía Bosé per posicionar-se en contra del seu fill. La dona volia que els seus nets estiguessin junts, per la qual cosa estava disposada a donar suport a l’exmarit de Miguel Bosé. 

Ara, també s’han escrit molts articles sobre el cantant aquestes últimes setmanes per un tema completament diferent. Miguel Bosé ha compartit teories conspiranoiques sobre el coronavirus, el que l’ha col·locat en el centre de la diana mediàtica. És en aquest context que els fotògrafs d’Europa Press l’han trobat en un supermercat de Somosaguas, les que suposen les primeres imatges del cantant en molt de temps.

Miguel Bosé, enxampat pels 'paparazzi'   Europa Press

Miguel Bosé, enxampat pels ‘paparazzi’ / Europa Press

La sorpresa ha acabat sent majúscula, ja que més enllà del nerviosisme i la incomoditat visible en el cantant, crida molt l’atenció el seu canvi físic. Apareix envellit i amb un augment de pes considerable des de la seva última aparició pública. Els cabells més llargs, amb barba i sense arreglar… Un look deixat que preocupa els seus seguidors.

Miguel Bosé, empitjorat en la seva última imatge pública   Europa Press

 Europa Press

Miguel Bosé, caçat pels 'paparazzi'   Europa Press

 Europa Press

Els reporters el caçaven, com dèiem, a la sortida d’uns grans magatzems. A les fotos veiem que hi havia anat per comprar un munt de flors. Sense pronunciar cap paraula, les guardava dins del cotxe i marxava sense respondre cap pregunta de la periodista. 

Nou comentari