El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Màxim Huerta, molt malalt hores abans de l’estrena del seu nou programa de televisió
  • CA

La vida professional de Màxim Huerta ha estat una muntanya russa aquests últims anys. De presentador a escriptor, ministre i ara torna a televisió. Avui s’estrena al capdavant d’un nou magazín d’À Punt, anomenat Bona vesprada. Orgullós i content de tornar a la televisió local, no fa més que promocionar l’emissió.

Ha patit un problema, per això, i és que ha estat malalt al llit aquests últims dies per culpa d’una diverticulitis. Es tracta d’un trastorn digestiu que produeix molt de dolor, una inflamació que podria haver impedit que comencés la seva nova aventura professional. Finalment, però, ha aconseguit recuperar-se a temps.

Ell mateix ho explica a Instagram: “Ha arribat el dia! Avui us espero a les 16:10 h a Bona vesprada. PD: gràcies per tants missatges d’estima. La salut s’ha complicat en les últimes hores, molt. Però tindreu les meves ganes, la meva il·lusió i els meus antibiòtics perquè tot sigui perfecte. Així és la vida”. I afegia: “He patit un episodi horrible de diverticulitis i he estat en llit dos dies. Antibiòtics i molt de dolor… Gràcies als metges”.

Un ensurt que, afortunadament, no li ha impedit estrenar el seu nou programa a la televisió valenciana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa