Màxim Huerta publica una foto amb el xicot per primer cop

El presentador ha fet oficial la seva relació amb una fotografia molt romàntica a Instagram

Aquests últims anys han estat molt intensos per a Màxim Huerta. El presentador no s’ha aturat cap moment des de l’adeu a El Programa de Ana Rosa, la dimissió com a ministre, la publicació d’un llibre rere un altre i el fitxatge per la televisió valenciana. El confinament va posar-ho tot en pausa, el que també va afectar-lo psicològicament. En una entrevista a Sálvame, va confessar que no estava aprofitant el temps per lligar perquè ja estava enamorat. Jorge Javier es va mostrar molt sorprès, ja que a Instagram mai no havia publicat cap fotografia amb un noi: “Tu creus que ho publico tot a les xarxes?”, responia Màxim per justificar-se. Un silenci mediàtic que ha trencat aquest cap de setmana.

Màxim ha compartit una fotografia amb la seva parella per primer cop, una instantània en blanc i negre que els mostra junts amb la mà de l’escriptor al pit del seu misteriós acompanyant. No se sap pràcticament res de la seva relació, simplement va reconèixer públicament el desembre passat que estaven junts des de feia tres anys.

Aquesta tarda Màxim Huerta torna a posar-se al capdavant del seu programa d’À Punt, una reincorporació que arriba després d’uns dies de vacances a Alacant amb un grup d’amics. El presentador no ha volgut etiquetar el perfil d’Instagram de la seva parella en la fotografia, segurament per evitar que es filtrin dades sobre ell. El que li costarà més de controlar serà que l’expectació mediàtica i la curiositat al seu voltant no s’accentuï ara que l’ha presentat en societat.

Nou comentari