El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Màxim Huerta, preocupat en patir un accident domèstic
  • CA

Màxim Huerta ha hagut de presentar l’últim programa de Bona vesprada amb el braç embenat. El presentador ha patit un accident domèstic que l’ha forçat a acudir ràpidament a l’hospital. Ell mateix ho ha explicat en un parell de post en el seu perfil d’Instagram: “Així estem, presentant amb l’ànim perjudicat per una ruptura de metacarpians de la mà esquerra. Una caiguda a casa i a esperar què decideixen els cirurgians. Gràcies per l’estima, és la millor medicina. Estimats ossos, uniu-vos”.  

“No s’ha parat el món, se m’ha parat el braç. Ara bé, el cap i la boca la tinc per a vostès”, deia tot just començar el programa de la televisió valenciana. El presentador reconeixia que sent molt de dolor per culpa d’una forta caiguda: “Vaig caure per les escales mentre ajudava la meva mare”. Un fort ensurt que no li impedirà seguir treballant fins que els cirurgians decideixin si cal ser operat.

Els seguidors han omplert el seu perfil de missatges d’ànims, entre els quals també es poden llegir els bons desitjos de famosos i companys de professió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa