Marta López: “He hagut de demanar diners per comprar menjar als meus fills”

El 2020 de Marta López ha estat molt intens. La col·laboradora de Ya es mediodía i Sálvame veia com la seva empresa de càtering rebia moltes cancel·lacions per culpa de la pandèmia, així com també patia una dolorosa ruptura després d’enxampar la seva parella amb una altra noia a casa. Uns mesos més tard iniciava una relació amb un altre noi, l’Efrén de MYHYV, però aquesta tampoc no ha funcionat i acaben d’anunciar que se separen.

La tertuliana ha concedit una entrevista a Lecturas per fer balanç d’aquest i altres moments molt complicats. Entre els pitjors? Quan va viure una crisi econòmica que la va forçar a demanar diners per poder comprar menjar per als fills.

Recordem que Marta López va fer-se famosa gràcies al seu pas per Gran Hermano, la que la va ajudar a guanyar reconeixement: “Vaig viure durant 10 anys a Talavera i allà vaig muntar diversos negocis. El problema és que no van anar gens bé i em vaig arruïnar. És per això que vaig tornar a Madrid, perquè un dia em vaig adonar que no podia més i que allà no tenia vida, que m’estava morint. No és que no tingués diners, és que tenia un deute de no sé quant! Vaig fer fora els inquilins del meu pis de Madrid i els meus tres fills i jo vam tornar a casa”.

Marta López, en un mal moment a Telecinco
Marta López, en un mal moment a Telecinco

No va poder pagar la hipoteca, una situació desesperada que va viure durant un any: “Vaig haver de buscar feina, el que em va portar a l’empresa de càtering. Però és cert que vaig arribar a Madrid amb una mà davant i una altra darrere. Els quatre havíem de dormir a la mateixa habitació perquè era l’única amb estufa, no podia pagar la calefacció. He hagut de demanar diners perquè mengessin els nens, per comprar menjar als meus fills. Vaig perdre molts amics quan els hi vaig demanar ajuda econòmica. I no parlo de la prehistòria, parlo de fa tres o quatre anys”.

Ara, però, ha aconseguit fer una mica de diners i la situació li ha millorat: “Em sento molt orgullosa perquè he aconseguit sortir de la ruïna“. El 2020 l’ha trencat el cor en dues ocasions, però a nivell professional compta amb més col·laboracions a televisió que mai. Ara confia que el 2021 li retorni l’esperança i que tot millori.

Nou comentari