El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marta López, a llàgrima viva en directe: “Sóc estúpida i estic fotuda”
  • CA

Marta López va ser protagonista de la premsa del cor durant les primeres setmanes del confinament de març, ja que van enxampar la seva parella, el periodista Alfonso Merlos, amb Alexia Rivas a casa en biquini. Es va parlar de la infidelitat fins a l’avorriment, encara que la col·laboradora de Sálvame sembla que va superar-ho poc després.

Les coses han canviat molt en aquests mesos. Alfonso i Alexia han trencat i Marta López ha començat una relació amb Efrén Reyero que tampoc no ha acabat bé. De fet, han decidit separar-se poques setmanes després d’haver començat. Eren molts els companys de Marta que l’advertien que l’extronista de MYHYV podia estar aprofitant-se d’ella i de la seva fama. I el temps sembla que els ha donat la raó…

La col·laboradora ha parlat sobre el tema a Ya es mediodía, on no ha pogut evitar trencar-se en veure un resum de l’entrevista que concedia Efrén al Deluxe d’aquest dissabte: “Jo sóc estúpida i prou. No havia tornat a veure això. Fa un parell de dies que estic fotuda. No vull que digueu res dolent d’ell, vull que tot això passi i ja està. No vull creure que m’ha utilitzat… Podeu entendre que no puc oblidar aquesta persona? Vull creure’l quan diu que m’ha estimat i que no ha estat tot per fama”, deia López amb llàgrimes als ulls.

Marta López no pot evitar plorar en parlar de la seva inesperada ruptura amb Efrén / Telecinco

“No sé què voleu que faci… El pitjor de tot és que el record que tinc d’ell és bo. Tota la resta, prefereixo no creure-m’ho. No passa res, cadascú seguirà el seu camí. Ara bé, tot això em fa mal. No sóc de pedra… De fet, avui porto un dia dolentíssim”, afegia visiblement afligida.

La situació se li fa encara més complicada en pensar que s’apropa un Nadal que serà molt solitari: “No puc veure els meus pares, no estic amb els meus fills, anava a passar aquests dies amb Efrén… El meu pare està malalt i no podem anar a veure’l. Ha estat un any tan dolent”.

Un any amb dues ruptures televisades i inesperades que se sumen a les complicacions econòmiques que li ha provocat la Covid-19 en els seus negocis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa