El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La ‘influencer’ Marta López, superada, suplica que deixin de criticar-la: “Comentaris nocius sense escrúpols”
  • CA

La vida de Marta López Álamo va canviar radicalment en començar a sortir amb el col·laborador de Sálvame Kiko Matamoros. L’expectació mediàtica va envoltar-la ràpidament i això va ajudar-la a convertir-se en influencer. Ara bé, no tot ha estat de color de rosa. De fet, a Instagram pateix la fúria de molts detractors i detractores que la deixen verda dia sí dia també. Qualsevol excusa és bona per criticar-la i omplir-la de missatges cruels, el que ella no fa més que denunciar. Aquest últim cop ha anat més enllà i ha arribat a suplicar que la deixin en pau.

“La realitat, i és molt trist, és que nou de cada deu comentaris nocius que rebo (i també les meves amigues) són de dones. Alguna cosa clarament s’està fent malament respecte a l’educació de la societat. Probablement fa 50 anys no ho sé bé, però ara hi ha una eina de destrucció massiva si no es fa servir bé, que són les xarxes socials, que tenen la capacitat de donar la possibilitat a persones frustrades de dirigir el seu odi de manera més o menys anònima, sense cap mena d’escrúpol o empatia“, reflexiona.

Un problema comú en totes les influencers: “Tant de bo això canviés i tant de bo hi hagués més dones (que n’hi ha i moltes) que s’alegressin pel bé aliè, que et diguin coses maques si les pensen o que s’alegressin per tu. Jo, per descomptat, només tinc a prop a gent que m’estima i que em diu les coses bones i males sense cap odi ni frustració. Les dones hem de donar suport a les dones“, demana la model.

Marta López Álamo demana que deixin de criticar-la / Instagram

No és l’única que rep crítiques ferotges d’altres dones, el que no ajuda en la lluita feminista. Uns comentaris despectius molt gratuïts que denuncia i comparteix per fer reflexionar sobre la perillositat de la xarxa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa