Marisa Martín Blázquez dona més detalls sobre la malaltia crònica que pateix: “Em provoca molt de dolor”

La tertuliana ha concedit una entrevista en la qual explica quan i com li van diagnosticar

Marisa Martín Blázquez va revelar fa uns dies que pateix una malaltia neuromuscular autoimmune i crònica. Farta de rebre crítiques i missatges que l’acusen d’operar-se massa la cara, la periodista del cor ha acabat anunciant que pateix miastènia greu des dels 23 anys. Ha explicat que li produeix feblesa en els músculs de la cara, una pèrdua de forces que s’accentua amb l’exercici: “Prenc quatre pastilles diàries per mantenir a ratlla la malaltia”.

Avui concedeix una entrevista a la revista Semana en la qual dona més detalls sobre com i quan la van diagnosticar: “Jo tindria 20 o 21 anys, vaig anar al metge i la doctora em va dir que tenia un dels ulls més caigut. Em va enviar al neuròleg i em va donar un reforç de vitamines perquè millorés. Als 23 anys van veure què era realment i van començar a tractar-me. En el meu dia a dia, em prenc la medicació cada quatre hores perquè sinó sentiria molt de dolor. Quan descanso se’m recupera una mica, però arribes a la nit molt dèbil”.

Marisa Martín Blázquez | Telecinco
Marisa Martín Blázquez, aquest cap de setmana a Viva la vida | Telecinco

La tertuliana ha deixat clar que si ho ha explicat ara és perquè una seguidora d’Instagram l’havia fet reflexionar: “Em va escriure una noia per dir-me que veia que tenia alguna cosa a la cara i que em recomanava que anés al neuròleg, que ella patia una malaltia neuromuscular i que podria ser el mateix. Vaig pensar… I la quantitat de gent que hi haurà amb això? I si jo dic el que em passa i que puc fer una vida més o menys normal? Per a mi va ser bastant motivació”.

Aquest dilluns era el seu marit, el paparazzo Antonio Montero, qui en parlava a Sálvame: “Nosaltres estem junts des d’abans que li diagnostiquessin. Recordo perfectament com va ser tot i és molt fort. Ara bé, no l’he sentit queixar-se mai. A vegades li fa mal l’ull, perquè és com un tic nerviós que no pots controlar. La malaltia pot generar en coses terribles, però a ella només l’afecta en l’ull i en tenir dificultats per parlar a vegades”.

Nou comentari