El Món
L’entrevista més àcida de María Teresa Campos: ruptura, drogues i diners

María Teresa Campos ha tornat a ‘La Resistencia’, una conversa amb David Broncano que no ha deixat indiferent a ningú. Aquesta suposava la primera entrevista televisiva després de la mediàtica ruptura amb Edmundo Arrocet, el que ha provocat que estigués envoltada d’expectació. El resultat? Que, efectivament, ha aprofitat per carregar contra l’ex d’una manera contundent.

Tot començava amb un inesperat petó de la presentadora a un dels guitarristes i amb un ball molt sensual amb Broncano. 

La primera resposta? Al coll d’Edmundo: “Estic de dol i no surto a la nit. Ell va anar al meu funeral televisiu, ara bé… crec que no era el meu, havia de ser d’ell perquè no l’he tornat a veure… Haurà mort“. Sobre la relació amb ell ha deixat clar que no guardarà un bon record: “Això no ha estat un somni, ha estat un malson”. 

El problema? Com ha estat la ruptura, mitjançant un missatge de Whatsapp: “Crec que alguns homes encara no ho tenen assumit… Se senten malament quan… Hi ha vegades que els nois, si estan amb una noia més forta que ells, s’enfonsen i fan coses que nosaltres no fem amb ells”. 

Què ha respost a les típiques preguntes de Broncano? Sobre els diners que té al compte corrent: “Jo no sé de negocis i vaig invertir tots els diners a la meva casa. Espero vendre-la en algun moment de la meva vida. Ara és un bon moment perquè tot m’està sortint bé”. I sobre les relacions sexuals? “Sola o acompanyada? Qui no té tall rosega els ossos”. 

María Tereas Campos a 'La Resistencia'   Movistar +

María Tereas Campos a ‘La Resistencia’ / Movistar +

Però també ha parlat sobre drogues. “Sóc antidroga. Ara bé, hi ha vegades que si te les posaves davant… les agafaves per no quedar malament. Si eres l’única que no en prenia, no t’integraves. Quan li he donat una llepada, era per quedar bé amb aquests senyors, però mai no he notat res quan n’he pres. Crec que les drogues no són necessàries si tens sang a les venes i et trobes bé”. 

Una conversa que ha tingut de tot i que ha servit per deixar clar que María Teresa i Edmundo tenen molt lluny la reconciliació. 

Nou comentari

Comparteix