El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María José Campanario respon a Belén Esteban: “No em penedeixo de res”
  • CA

La guerra entre María José Campanario i Belén Esteban no s’atura. Després de la dura carta que la dona de Jesulín de Ubrique va escriure carregant contra la col·laboradora de ‘Sálvame’, i les posteriors declaracions de la ‘princesa del poble’, Campanario ha tornat a respondre. Ho ha fet al programa de Telecinco ‘Ya es mediodía’ a través de la periodista Isabel Rábago, qui ha assegurat que
que la dona del torero no ha vist cap imatge de Belén Esteban al ‘Deluxe’ i que no té cap intenció de fer-ho. Però ha assegurat que està informada perquè li estan fent arribar moltes coses.

Molt s’està parlant sobre si Campanario es troba en bon estat de salut mental i en aquest sentit la periodista ha assegurat que “ella està perfectament bé, és el resultat de moltes coses, ella s’esplaia”. A més, és molt possible que la guerra tot just hagi començat perquè Rábago ha assegurat que la dona de Jesulín de Ubrique “no està gens penedida” del que ha fet.

Dissabte la col·laboradora de ‘Sálvame’ va fer al·lusió en un parell d’ocasions a una informació que tenia en el seu telèfon mòbil i va assegurar que si veu algun moviment estrany per part de Campanario o Jesulín de Ubrique, la pensa utilitzar al seu favor.

“Això que tinc al meu mòbil només ho sabem tres persones: el meu marit, la meva filla i jo. Si veig que mouen fitxa, ho hauré de fer”, va afirmar amb contundència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa