El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María José Campanario reapareix a televisió de la mà del seu marit, Jesulín de Ubrique
  • CA

Després de la guerra que fa setmanes que manté amb Belén Esteban i d’un temps allunyada dels mitjans de comunicació, María José Campanario reapareix a televisió, i ho fa de la mà del seu marit, Jesulín de Ubrique. El torero participa en un programa d’entrevistes de TVE -“Dos parejas y un destino”- al costat de la cantant Chenoa, i serà en aquest context que es produirà l’aparició de Campanario.

De fet, María José Campanario és la protagonista del nou anunci del programa, que canvia de dia d’emissió. Si fins ara s’emetia els dimecres cap a les 23:10 hores, a partir d’ara es podrà veure els divendres a les 22:15 hores. En el vídeo de promoció es pot veure al torero i la seva dona dins d’un cotxe, i en un moment ell li diu: “Els divendres ‘molen’”.

Seguidament, Campanario respon: “Però és aquesta setmana quan apareixes amb Chenoa?” I ell, fent-se el despistat, respon: “Mmmm… No ho sé”. Per fer aquest programa, Jesulín i la cantant van haver de viatjar fins a Eivissa, però encara no se sap si la Campanario va viatjar amb ells o només va fer una breu aparició al programa de TVE.

Precisament en aquest moment és molt interessant la reaparició de la dona del torero, ja que pes troba en plena guerra amb Belén Esteban. Tot va començar quan la Campanario va escriure una carta que va publicar al seu Facebook carregant durament contra la col·laboradora de ‘Sálvame’. I aquesta setmana s’ha fet públic que l’ex del torero té tota la intenció de demandar a la Campanario.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa