El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban demandarà María José Campanario
  • CA

Belén Esteban ha complert l’amenaça. La col·laboradora de’ Sálvame’ va enviar la setmana passada un comunicat avisant que ja no tenia intenció de continuar més la guerra amb María José Campanario, la dona del seu ex, Jesulín de Ubrique. I en el mateix text avisava que es reservava el dret d’emprendre les accions legals pertinents. I així ha estat. Segons ha anunciat la periodista Isabel Rábago al programa ‘Ya es mediodía’, Belén Esteban té tota la intenció de demanar a Campanario.

La també coneguda com a “princesa del poble” interposarà una demanda contra la dona del torero per les duríssimes paraules que li va dirigir en una carta publicada al seu Facebook. Segons Rábago, la carta estaria en el límit entre l’opinió i la vulneració del dret a l’honor de Belén. La col·laboradora televisiva i la Campanario porten gairebé 20 anys de batalla mediàtica i amenaçant-se amb demandar-se, però fins al moment cap de les dues ho havia fet.

En la carta, la dona de Jesulín de Ubrique es dirigia molt durament contra l’ex del seu marit: “No seré jo la que permeti que en cap moment es coarti la meva llibertat d’expressió a l’hora d’escriure el que em doni la real gana, o posar aquí alguna frase que m’agradi. Desgraciadament per a alguns, la repressió i la dictadura van acabar fa moltíssim temps, com per a tu, princesa barata”.

I seguidament, feia referència al seu marit: “Sí, ho sé, creu-me, em tens por. Em tens por perquè sóc jo la que porto 20 anys amb Jesús Janeiro Bazán… no any i mig com tu, sense casar-te”. I també avisava a la col·laboradora: “Perquè el dia que jo parlés, enfonsaria a la puta misèria a més d’un i una. A tu la primera, creu-me, no estic sola. I creu-me, estic desitjant portar-te al jutjat. T’ho juro per la meva vida, així que pensa en el que pots guanyar o perdre. Que sé que no t’agrada que et toquin la butxaca, maca”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa