El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María José Campanario parla del seu embaràs: “És una benedicció”
  • CA

Notícia bomba en el món del cor la de l’embaràs de María José Campanario. Tothom vol parlar amb els pares per obtenir les seves primeres paraules després de l’exclusiva que van donar a la revista ‘Hola’, i des del programa de Telecinco ‘Ya son las ocho’ han pogut parlar amb María José i Jesulín de Ubrique. Ha estat el periodista Aurelio Manzano qui ha trucat a la seva amiga per a poder parlar amb ella en directe.

“Tinc el telèfon absolutament saturat de missatges”, ha començat dient María José, que ha afegit: “Estic desbordada perquè no esperava aquesta resposta per part de la gent, i vull donar les gràcies per tot l’afecte que m’esteu fent arribar”. A més, la futura mare ha volgut deixar clar que “per a nosaltres és una benedicció, i l’única cosa que volem és tenir una mica de tranquil·litat i de pau per a poder portar-ho de la millor manera possible”.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario esperen un altre fill - Europa Press
Jesulín de Ubrique i María José Campanario esperen un altre fill – Europa Press

Alhora, ha avisat que “encara no sabem si és nen o nena, però volem que vingui bé” i ha assegurat que a ella li és igual el sexe del nadó: “M’és igual de debò, ho dic amb el cor a la mà, només vull que vingui bé”. I ha aprofitat per a parlar de Jesulín: “És un bon moment, perquè ara no viatja tant per torejar i, per tant, estaré més acompanyada d’ell. Amb la perspectiva de l’edat estic segura que ho gaudiré d’una manera diferent que els dos altres embarassos”.

Preguntada pels antulls, ha respost: “No n’he tingut cap, de moment, i no m’ha passat mai, en les altres ocasions. Però hauré d’inventar-me alguna cosa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa