El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Makoke i Alejandra Rubio s’enfronten durant la publicitat d’un programa de televisió
  • CA

La tarda d’aquest dissabte per a Makoke al programa ‘Viva la vida’ -en el qual col·laboraa- ha estat bastant dura. La tertualiana ha començat el programa plorant en recordar un episodi que va passar fa anys amb Javier Tudela, el pare del seu fill, un episodi que aquesta mateixa setmana ha fet públic Kiko Matamoros a ‘Sálvame’.

Matamoros també protagonitzava un moment desagradable parlant de la seva filla Anita amb motiu del seu aniversari, un aniversari en el qual ell no ha estat present i que li provocava un cert dolor. Aquest dolor hauria estat el causant de les dures paraules de Kiko cap a la seva filla Anita quan es referia a ella com “retardada”.

Alejandra Rubio, amiga de la família, trencava una llança a favor de Kiko opinant que Kiko no ho deia de debò: “Ell no pensa que la seva filla sigui retardada, ho va dir en un moment de tensió sense pensar-ho”. Aquestes paraules de la filla de Terelu han fet esclatar a Makoke durant la publicitat: “Ha vingut cap a mi a mort”, explicava Alejandra en tornar de la pausa.

Makoke explicava que no li ha sentat gens bé que Alejandra, sent amiga de la seva filla, justifiqués un insult del seu pare: “No veig bé que ho justifiqui”. Alejandra s’ha defensat: “Jo no ho he dit amb mala intenció, jo a Kiko l’estimo molt i ho sento si et molesta”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa