Maite Galdeano revela per què ha trencat amb Remi: “Em va passar malalties venèries”

Entrevista explosiva de Maite Galdeano. La mare de Sofía Suescun s’ha assegut al programa ‘Sábado Deluxe’, de Telecinco, per explicar quins han estat els motius que l’han portat a deixar el seu xicot, el francès Remi. Tot i que sempre havia venut la relació com a idíl·lica, ara Maite ha explicat la veritat, que no s’assembla en res al que havia relatat fins ara. “Vinc sense por perquè tinc llibertat d’expressió i dic això perquè m’ha amenaçat amb demandar-me, però jo vinc a explicat la veritat sobre el què m’ha passat”, ha començat dient.

Maite ha afirmat que, quan va conèixer a Remi, la va enlluernar però que després es va desil·lusionar: “Hem tingut una relació amb moltes anades i vingudes, ell entra en brot de sobte, té canvis d’actitud sense motiu, té un caràcter que em deixa pensant si té algun problema. En el sexe era molt actiu i volia tot el dia funcionar”, ha confessat la també mare de Cristian Suescun.

Maite Galdeano | Telecinco

“Era cavallerós, però quan li donava el brot entrava en còlera i em tirava coses en cara, em deixava feta pols”, ha afegit. De fet, van tenir un capítol molt desagradable en un hotel, on van estar a punt de trucar a la policia per a posar ordre en la forta discussió que havien protagonitzat. “Em faltava el respecte”, ha sentenciat Maite.

La ira de Remi era tal que va arribar a amenaçar-la amb treure-li els ulls als seus gossos amb una clau, i tot perquè un dia li va grunyir. “Vaig aguantar molt perquè jo sóc molt pacient i pels tres milions d’euros que em deia que percebria i per la pel·lícula (que en realitat és un curtmetratge) que hem fet”.

A més, Maite ha confessat que Remi li ha transmès diverses malalties venèries: “Vaig tenir infecció d’orina i vaig tenir fongs. Han passat moltes coses en aquest temps i sempre li deia que no estàvem fets l’un per a l’altre, perquè cap dona ha d’aguantar aquests pollastres”.

Nou comentari