El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El pitjor moment d’una exconcursant d’OT: amenaces de mort, conductes autodestructives i caos
  • CA

Maialen formava part del grup de concursants d’OT 2020 que van haver de tornar a les seves cases enmig de l’edició per culpa de la pandèmia. Innocent i transparent, era una de les preferides de l’audiència i encara segueix dedicant-se a la música amb èxit. De fet, acabava de publicar el seu segon disc. Això sí, ara se la coneix amb el nom artístic de Chica Sobresalto.

N’ha fet promoció en una entrevista a El Mundo que aprofita per analitzar-se a si mateixa. Ha dedicat aquest segon disc als mecanismes neuronals, el que sembla estrany però que ella argumenta amb detalls: “El teu cervell és una p… maquinària perfecta que et fa fer coses increïbles. De cada neurotransmissor i hormona n’he extret alguna cosa. No sóc conscient de la sort que tinc, i què faig? No dormo, fumo, bec cervesa, em preocupo, insulto el meu propi cos… Les conductes autodestructives que tenim tots”.

“No puc fer cinc minuts seguits el mateix. Em costa veure una sèrie sola. La música crec que és una de les poques coses amb les que aconsegueixo abstraure’m del tot. El caos em persegueix perquè sóc una persona molt canviant i això és el que atrac cap a mi”, reflexiona.

Maialen, en una foto promocional d’Operación Triunfo / TVE

Operación Triunfo va canviar radicalment la seva vida: “Abans em dedicava a la neteja i sempre he tingut molt clar que pot ser que demà torni a netejar. Només diré que tant de bo fos una feina millor pagada perquè és molt necessària. Les persones que netegem aixequem el món”.

Maialen va ser notícia en criticar els aficionats als toros en directe, unes paraules que van forçar TVE a demanar perdó: “M’han arribat amenaces de mort per criticar la tauromàquia, insults molt greus. Em diuen que parlo com una nena de 12 anys, a més a més. Potser, en comptes d’insultar a la gent, estaria bé intentar ajudar a educar-nos i no anar directament a afusellar la gent. No entenc quina necessitat hi ha d’ofendre’s tota l’estona. Crec que la gent està molt frustrada i molt enfadada amb la seva vida i al final busca dianes”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa