Lydia Bosch i la mare superen el coronavirus: “Hem passat por”

L'actriu relata el "malson" que ha viscut aquestes últimes setmanes al costat de la mare, de 91 anys

L’actriu catalana Lydia Bosch, coneguda especialment pel seu paper a Médico de Familia, avui és notícia per un anunci que ha fet a Instagram. Fa uns mesos preocupava els seguidors en confessar que patia càncer de pell, un tipus no gaire perillós però que necessitava tractament. Ara ha hagut de lluitar contra una altra malaltia, el coronavirus, del que es va contagiar juntament amb la seva mare de 91 anys. Ambdues s’han recuperat i han donat negatiu a la PCR, una bona notícia que ha volgut celebrar: “Des del primer moment ens vam agafar fort de la mà i no ens hem deixat anar. I així, amb ambdues sent una única persona, ho hem aconseguit. El malson que va començar el 18 d’agost ja ha acabat. Resultat, les dues amb PCR negativa i anticossos naturals específics contra el SARS-CoV-2. Només ens queden uns dies perquè els nostres marcadors inflamatoris es normalitzin”.

Unes setmanes complicades en les que han sentit molta angoixa: “Han estat molts els moments de por per no saber com podia acabar aquesta batalla, però gràcies a Déu i a la vida, cadascuna de les decisions preses ens han portat a aquest moment de felicitat. Ara toca recuperar-nos com abans millor i posar-nos fortes per continuar gaudint de la vida tal com ens agrada a fer-ho a nosaltres. Així, de la mà. Prova superada. Fora, bicho. Quina sort que hem tingut, quina sort que tinc”.

Molt agraïda i emocionada, l’actriu ha compartit una fotografia de les seves mans entrellaçades. Mare i filla tenen una connexió molt profunda, una relació estreta de la que presumeix sempre que pot a Instagram amb diverses fotos. L’última que havia compartit amb la mare data del 18 de juliol: “Embolicada en la teva abraçada ahir, avui i sempre. T’estimo, marona“.

Lydia Bosch i la mare han pogut superar la malaltia, el que ha alleugerit a molts dels fans de la catalana. Un malson que, afortunadament, són cada vegada més a prop de deixar enrere.

Nou comentari