El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Reapareix Lydia Bosch: “Estic recuperant la capacitat pulmonar”
  • CA

Lydia Bosch ha reaparegut a la petita pantalla després de molt de tres anys. La catalana, coneguda pel seu paper a Médico de familia, ha sorprès els fans en fitxar com a concursant de la nova edició de Tu cara me suena, la que va estrenar-se el passat divendres. En la seva presentació, Manel Fuentes destacava que encara s’està recuperant: “Lydia, que ha preparat la seva actuació divinament, acaba de passar el coronavirus i està recuperant la seva capacitat pulmonar“, una explicació que emocionava Bosch, que no podia evitar posar-se a plorar en directe.

L’actriu va explicar a Instagram que s’havia contagiat de Covid, una malaltia que l’afectava a ella i a la mare. Molt espantades, reconeixien que havien passat molta por: “Des del primer moment ens vam agafar fort de la mà i no ens hem deixat anar. I així, amb ambdues sent una única persona, ho hem aconseguit. El malson que va començar el 18 d’agost ja ha acabat. Resultat, les dues amb PCR negativa i anticossos naturals específics contra el SARS-CoV-2. Han estat molts els moments de por per no saber com podia acabar aquesta batalla, però gràcies a Déu i a la vida, cadascuna de les decisions preses ens han portat a aquest moment de felicitat”.

La seva interpretació va rebre l’aplaudiment del jurat i també dels teleespectadors, encantats de tornar-la a veure a televisió. El 2018 va protagonitzar La verdad, però des de llavors pràcticament no se l’havia vist públicament. Centrada en la cura dels seus dos fills, Lydia està decidida a compaginar-ho amb la tornada a televisió. Després de tota una vida dedicada a la interpretació, ara torna donar-ho tot per reaparèixer més forta que mai amb ganes de quedar en una bona posició en el concurs d’imitació d’Antena 3. Un projecte professional diferent que la torna a col·locar a primera línia mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa