L’influencer Luca Onestini parla de la malaltia que pateix des de petit

El concursant de 'Secret Story' ha donat detalls sobre què li passa i com ha influït en la seva vida

Luca Onestini va guanyar expectació mediàtica a Espanya gràcies a ser el defensor del seu germà Gianmarco durant el seu concurs de Gran Hermano. Molt conegut a Itàlia, l’influencer ha estat un dels escollits de Telecinco per concursar en el seu nou programa Secret Story. Està sent en aquest reality on estem coneixent més detalls de la vida de Luca, fins ara un desconegut per als teleespectadors. S’ha fet molt amic d’un dels Gemeliers, qui no ha dubtat en interessar-se sobre la malaltia de pell que pateix Luca des que era petit. En un atac de sinceritat, el jove ha reconegut que té vitiligen, una carència de melanina que li produeix unes taques molt grans a les cames.

Mai no les ha intentat ocultar, encara que reconeix que algunes marques de roba li van demanar que se les maquillés: “El pas dels anys ha ajudat a què aquestes diferències es valorin, però a mi m’han arribat a pintar les cames per poder desfilar en banyador. No obstant això, vaig poder ser Míster Itàlia sense amagar-les”. El passat 25 de juny, coincidint amb el dia mundial d’aquesta patologia, va compartir a Instagram un escrit molt sincer: “Només a Itàlia som gairebé un milió de persones els que tenim aquesta patologia, gairebé 1 de cada 60 persones. Comparteixo aquesta foto perquè tingueu el coratge de mostrar-os en la vostra unicitat. A aquells que encara em pregunten què m’he fet a les cames, els hi responc sense vergonya que tinc vitiligen. Sempre les he mostrat i continuaré fent-ho. No hi ha res a amagar, som tan acolorits com els cels més macos i ens estimem així”.

L’italià ha rebut l’aplaudiment dels companys i també dels teleespectadors per no amagar-se’n i per ajudar totes aquelles persones que ho pateixen, gairebé el 2% de la població mundial, a deixar d’ocultar aquestes taques que els fan diferents. Un pas endavant que de ben segur que molts altres segueixen.

Nou comentari