El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lorena Edo denuncia a Miguel Frigenti per un “delicte d’odi”
  • CA

La gran polèmica que s’ha muntat després de sortir a la llum uns vídeos de Miguel Frigenti, al costat de la seva mare, carregant durament contra Lorena Edo (participant de ‘Gran Hermano 14), l’any 2013, a la qual arriben a anomenar com a “elefanta”. I el programa ‘Socialité’ ha parlat amb dues de les protagonistes: amb Lorena i amb Marisa, mare del participant de ‘Secret Story’, que assegura estar al límit amb aquesta polèmica (fins al punt de plantejar-se trucar per a expulsar el seu fill del reality). A més, el programa de Telecinco els ha doant l’oportunitat de parlar cara a cara, però Lorena s’hi ha negat.

En el polèmic vídeo, que s’ha fet viral, es veu a Miguel Frigenti i la seva mare, Marisa, insultant greument a Lorena Edo, participant de ‘Gran Hermano 14’, l’any 2013. Tots dos fan referència al seu físic i se’n riuen del seu pes amb comentaris poc apropiats, ofensius i humiliants. A més, en un moment donat, Miguel es toca l’entrecuixa i li diu a Lorena “això és el que tu necessites”.

Lorena Edo ha parlat amb ‘Socialité’ i ha explicat com recorda aquells setmanes en les quals la trucaven per dir-li que estava molt “grossa”. “M’afecta, encara que hagin passat vuit anys. La meva mare i la meva àvia ho van passar malament. Crec que ara està fent una rentada d’imatge. He coincidit amb ell i mai he tingut una disculpa per part seva. Existeix la gordofòbia perquè això és un delicte d’odi que cal denunciar”.

Marisa, la mare de Miguel Frigenti | Telecinco

A més, ha assegurat que va guanyar una querella contra ells pel que li van fer i que ha decidit destapar aquest assumpte anys després perquè no li agrada que a ‘Secret Story’ s'”estigui fent la víctima” i “vulgui vendre una imatge seva que no és”. “És injust que persones com elles estiguin en un mitjà públic“, s’ha queixat Lorena en la seva xerrada amb María Patiño.

Per la seva banda, Marisa s’ha mostrat molt disgustada amb aquest tema i ha assegurat que ho està passant molt malament des que aquest vídeo va sortir a la llum, vuit anys després del seu enregistrament: “Estic avergonyida i dolguda” i assegura que vol demanar perdó pel que va fer, tant a Lorena com a la seva família. “Hi ha taques que no hi ha sabó que les netegi, assumeixo la meva responsabilitat, estic molt penedida, no era conscient en el moment del que vaig fer”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa