Lolita Flores revela el problema de salut que l’ha obligat a cancel·lar funcions de teatre

“He patit un atac de ciàtica molt gran”, confessa la filla de Lola Flores

Lolita Flores no es troba en el seu millor moment de salut. La filla de Lola Flores ha confessat que durant els darrers mesos ha patit un problema de salut que l’ha obligat a cancel·lar diverses funcions de teatre. Ho ha dit durant una entrevista al programa ‘El Hormiguero’, després que Pablo Motos li hagi preguntat per la faixa que portava posada la també cantant, i que ha mostrat en directe.

“He patit un atac de ciàtica molt gran, vaig anar a l’hospital i el meu doctor em va fer una ressonància, i resulta que tinc les lumbars una mica fotudes”, ha començat explicant Lolila, que seguidament ha lamentat: “He hagut de suspendre obres de teatre, perquè ahir havia de ser a Úbeda, el 17 a Salamanca i el 31 a Burriana… I no, no podré fer cap d’aquestes funcions”.

Alhora, ha volgut explicar als espectadors per quin motiu sí que podia estar al programa ‘El Hormiguero’: “Puc estar aquí perquè estic asseguda en una cadira i em tracten tots com si m’anés a trencar, però no, encara estic sencera”. “Verge no, però sencera sí”, ha bromejat la filla de Lola Flores.

Lolita Flores durant el programa de Bertín Osborne
Lolita Flores durant el programa de Bertín Osborne | Telecinco

A més, ha afirmat que el teatre li està anant molt bé: “No m’ha anat gens malament al teatre mentre he pogut fer l’obra, però m’hagués agradat entrar a Madrid més endavant amb el 100% d’aforament, però no ha pogut ser”. “No passa res, però potser trigo un mes a recuperar-me”, ha avisat.

I, finalment, Lolita ha conclòs: “De totes maneres, porto fent teatre molt de temps i vull descansar una mica, fins l’any vinent que ja tinc al cap què vull fer”.

Nou comentari