El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lluís Marquina anuncia que marxa de TV3: “Necessito una pausa”
  • CA

Anunci sorprenent de Lluís Marquina. El presentador de TV3 ha emès un comunicat en el qual revela que abandona la cadena temporalment amb una excedència. Ha decidit plegar quan acabi la temporada de Tot es mou al juliol per ocupar-se de la seva família: “Posar la cara a un macroprograma com el Tot es mou que genera 20 hores de directe setmanal, amb l’entreteniment com a encàrrec, en el lustre informativament més convuls que he conegut, m’ha posat a prova en múltiples ocasions. A cada escull m’he anat graduant en una assignatura diferent. Ja et poden haver explicat totes les lliçons del món, que fins que no t’hi trobes cara a cara, amb un pilot en vermell que t’indica que allò ho poden estar veient 200.000 persones, no et topes amb la realitat. I aquesta és una de les virtuts d’aquest ofici. I això el fa tan apassionant”.

“El meu amor per aquesta feina i per aquesta empresa on he format part de projectes com l’InfoK, La Marató, el Generació Digital, el Canal 3XL, el Telenotícies i una llarga llista de programes especials, és infinit! Aquesta estima ha sigut la benzina que m’ha propulsat tots aquests anys. I el dipòsit continua ben ple, us ho asseguro”, afegeix.

Després de 20 anys a TV3, necessita fer una pausa: “Ara vull fer una pausa en aquest trajecte. Aturar aquest viatge frenètic per ocupar-me del projecte més apassionant i gratificant de tots: el de la família. He demanat un permís”.

Així ho explicava a Instagram, però també en parlava després en directe: “Intento ser transparent amb l’audiència i avui he comunicat a l’equip i a Instagram que he demanat a TV3 fer una pausa, un permís per fer un canvi de ritme per estar més amb la meva família”. Molts companys de professió i de cadena han omplert el seu perfil d’Instagram de missatges d’ànims, entre ells, Toni Cruanyes: “Molta sort en la nova etapa, amic! Et trobarem a faltar, però segur que la teva família ho agrairà. Fins aviat!”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa