Leticia Dolera denuncia haver estat assetjada per tres homes: “Feu fàstic”

Leticia Dolera s’ha convertit en un exemple pel que fa a remoure consciències sobre el masclisme i el patriarcat. Mai no es deixa acovardir, el que ha tornat a demostrar amb un tuit en el qual denuncia directament tres homes que han intentat assetjar-la

La directora i escriptora es trobava al centre de Madrid amb una amiga quan un grup de tres homes les acorralaven: “Ens han cridat com si estiguessin en una correguda de bous”. Una situació denigrant i preocupant que dona ales a Dolera per enviar un missatge clar als assetjadors: “Feu fàstic. P… patriarcat”. 

Uns nois menyspreables que les haurien intentat assetjar de nit, però que afortunadament no va acabar en tragèdia: “Vam arribar bé a casa”. El problema? Que aquestes situacions continuen produint-se: “La mateixa frustració de sempre“, ho descriu Dolera. 

Els missatges de suport s’han multiplicat i ràpidament ha comptat amb paraules maques d’altres noies que l’entenen perfectament. Una situació denunciable que Leticia Dolera critica públicament, amb valor i ganes d’acabar per fi amb aquesta xacra. 

Nou comentari