Lely Céspedes, imputada per un delicte greu: “Puc anar a presó”

Lely Céspedes torna a estar d’actualitat. Qui fos presentadora del Telecupón és coneguda en la premsa rosa com l’exdona d’Ernesto Neyra, una dona que no ha viscut una vida gens fàcil. En aquests últims mesos ha acudit a Sálvame diverses vegades per vendre les seves desgràcies. La darrera? Aquest dissabte a Socialité en una trucada telefònica, quan ha confessat que demanen pena de presó per a ella. Després d’estar a punt de ser desnonada amb els fills i de ser vexada, ara podria ser empresonada: “Volen que vagi a presó. No puc més… Els meus nens! Estic ficada en un embolic molt gros i em fa ràbia, tot just ara que començava a treure el cap pel forat i que, per fi, havia trobat feina…”, deia sense poder evitar començar a plorar. Completament desesperada, reconeixia que el problema és que una amiga l’ha involucrat en un delicte.

Lely patia un atac de nervis en directe mentre intentava justificar-se i repetia una vegada i una altra que l’han enganyat: “M’acusen d’un delicte que no he comès. M’han enganyat perquè sóc bona gent, però ara m’estan culpant d’una cosa que no he fet. Jo sóc innocent i sóc bona, l’única cosa que vull és que la meva família tiri endavant”. Ara se li imputa un delicte que certa gravetat pel qual podrien condemnar-la: “Em demanen molts anys de presó”.

Lely Céspedes plora a televisió / Telecinco

El programa del cor de Telecinco, presentat per Nuría Marín aquest cap de setmana, li demanava que donés més detalls sobre el presumpte delicte que hauria comès. Lely optava per no dir de què es tractava i tampoc no especificava quants anys de presó li demanen, quedant-se amb un “són molts anys” que fa pensar que podria tractar-se d’un delicte greu. Això complica les coses per a l’expresentadora, que veu com no és capaç de deixar enrere el mal moment que arrossega des de fa un temps.

Nou comentari