Laura Fa revela el motiu del seu impactant canvi físic: “Vaig engreixar-me 30 kg”

La tertuliana explica com és que va experimentar aquest canvi de figura

Laura Fa cada cop té més protagonisme a Sálvame. La periodista del cor té presència a diversos mitjans, però és aquest el que més repercussió mediàtica li ofereix. No obstant això, poc té a veure amb els seus companys. La barcelonina, de fet, és de les poques que no parla gaire de la seva vida privada. Se sap que té parella i dos fills, però poca cosa més. Ara bé, durant l’última emissió ha decidit obrir-se una mica i sincerar-se sobre el seu sorprenent canvi físic.

Ha explicat una vivència personal que la va fer engreixar molt: “Paula Echevarría no és Pilar Rubio, ella sí que s’ha engreixat amb l’embaràs. Jo mateixa vaig engreixar-me 30 kg i això que vaig donar a llum tres setmanes abans del previst. Jo no em veia malament, però és cert que la papada em tocava a terra… Jo no em vaig adonar perquè em mirava al mirall i estava acostumada”.

“El més normal és engreixar-se un kg per cada mes d’embaràs. Vaig arribar a casa després del seu naixement amb tres kg menys, que era el que pesava el nen. Això sí, durant aquell any vaig perdre els 30 kg”, relata. I com ho va aconseguir? “Em fa vergonya ensenyar les fotos perquè sembla que tingui un problema… Menjava patates de pernil, llaunes de tonyina, olives farcies i a tot li posava salsa Espinaler. Pensava que podia menjar de tot…”.

Engreixar-se tant va afectar-la a diferents nivells: “Feia les guàrdies a la feina regular perquè gairebé no em podia moure. De fet, vaig anar a l’hospital per parir amb uns crocs. A més a més, tenia poques ganes de tenir relacions sexuals perquè no em podia moure”. Unes confessions íntimes poc habituals en Laura Fa, que cada cop intenta sincerar-se una mica més.

Nou comentari