Laura Escanes deixa Instagram i preocupa: “Debilitat, inseguretat i pèrdues”

La 'influencer' catalana ha revelat què li passa i per què necessita desconnectar una temporada

Laura Escanes va desaparèixer d’Instagram fa ara deu dies. La influencer catalana i dona de Risto Mejide reconeixia que no estava travessant un bon moment i que necessitava desconnectar completament unes setmanes per recuperar-se i tornar a estar bé. Amb aquest missatge va preocupar molt els seus seguidors, però en tot moment li van donar suport i van aplaudir que cuidi la seva salut mental.

Ara, gairebé dues setmanes després, ha decidit compartir unes fotografies a la muntanya d’aquests dies. L’objectiu era sincerar-se sobre què l’ha portat a prendre aquesta decisió tan radical: “Fa 10 dies vaig eliminar l’aplicació d’Instagram del mòbil. Des de fa una mica més de 6 anys que no ho feia. Suposo que tots en algun moment hem de parar. No us mentiré, he passat èpoques millors. Hi ha moltes batalles que no explico per aquí, suposo que per protegir els meus i per protegir-me a mi. Aquest últim any he passat moments de molta debilitat, inseguretats i pèrdues de gent que he estimat i estimaré sempre”.

“Vaig llegir una cosa l’altre dia que deia: “Pots amb tot, però no amb tot alhora”. Així que vull dir algunes coses per aquí. Primer, gràcies a tots vosaltres, ja sabeu per què. Gràcies a la meva família, al meu amor, per suportar-me quan no em suporto ni a mi mateixa. I suposo que gràcies a mi mateixa per haver mostrat les debilitats quan així ho sentia. Mostrar que no sempre som forts ens fa forts. Així que a poc a poc, no hi ha pressa”, escrivia Laura per mostrar-se transparent i agrair el suport rebut durant la seva absència.

No queda clar si tornarà a Instagram de manera immediata després d’això o si el retorn haurà d’esperar una mica encara. L’única cosa que volen els seus fans és veure-la recuperada i al 100%.

Comentaris

  Tal com raja 21/08/2021 9:52 am
  I buscar-se una feina normal com tothom?
  D'on no n'hi ha no en raja 21/08/2021 3:42 pm
  Aquesta noieta és un producte de fals màrqueting, que no té ni ofici ni benefici, perquè ella no té personalitat, és un zero com a persona. Com que el seu maridet, és qui és, i no és cap altre, que un tarugu, que el personatge de li a menjat la persona, pretén viure del cuento
  Uiuiay 21/08/2021 9:46 pm
  Quina noticia més important. Quins problemes més grans té la gent de pasta.

Nou comentari