La prova que demostra que Rocío Jurado sí que tenia un diari

Any 2003. Rocío Jurado concedeix una entrevista que ha estat oculta tots aquests anys… fins avui. En aquest material inèdit que ofereix el programa de Telecinco ‘Socialité’, està documentat amb veu i imatge de la pròpia artista i es demostraria que els Mohedano menteixen (i no és la primera vegada) en negar l’existència d’un diari escrit per ‘la més gran’.

Des que Rocío Carrasco decidís parlar del ses distanciament amb la seva família en la segona part del seu documental, ‘En el nombre de Rocío’, s’ha especulat sobre l’existència d’un diari secret que hauria escrit la Jurado i en el qual es basaria la seva filla per a explicar la veritat de la seva vida.

Molts han negat l’existència d’aquests escrits. Amador Mohedano va dir no saber res en el programa ‘Deluxe’ i aquesta mateixa setmana, a ‘Viva el Verano’, Ortega Cano el va negar per a després reconèixer que sí que li consta que aquest existeix. I ara, ‘Socialité’ mostra a la pròpia Jurado assegurant obertament que sí que existeix aquest diari en una entrevista en la qual s’esplaia i que s’ha volgut ocultar fins avui.

En l’entrevista, podem escoltar a Rocío Jurado parlant amb Pedro Ruiz. Ell la presenta com “una dona a la qual li agrada escriure els seus pensaments“. Ella respon de la següent manera: “M’agrada deslligar-me bastant i perdre’m en mi mateixa”, donant a entendre que es recrea en els seus pensaments i que deixaria escrit en paper.

Per si això fos poc, ‘Socialité’ mostra també una carta escrita del puny i lletra per la mateixa Rocío Jurado en la qual no només es demostra que ella escrivia els seus pensaments i vivències, sinó que assegura sentir-se trista en aquell moment en el qual el va escriure. És del 4 del desembre de 1962 i tenia 18 anys.

Comentaris

    M'importa una merda 22/08/2021 11:19 pm
    M'importa una merda

Nou comentari