El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera i Irene, en crisi després de cinc bombes sobre la seva relació
  • CA

Kiko Rivera és el clar protagonista de la premsa rosa d’aquesta setmana. El fill d’Isabel Pantoja va quedar en evidència per l’entrevista que ha concedit a una revista, en la qual treia a la llum que la germana s’havia intentat suïcidar i que la mare havia amenaçat de fer-ho en diverses ocasions. El DJ està enfadat amb elles i assegura que no vol tornar a saber res més d’elles, però molts consideren que això no li dona dret a revelar públicament una informació tan íntima i compromesa sobre elles sense el seu consentiment només per fer mal. Isa Pantoja està “molt afectada” per les dures paraules del germà, les que l’han sorprès perquè diu que no entén d’on ha sorgit tant d’odi cap a ella. Les crítiques cap a en Kiko han estat tan ferotges que Telecinco va decidir vetar-lo i cancel·lar la seva participació a Secret Story. Ara bé, aquests no són els únics fronts oberts que té el Kiko Rivera… ja que Sálvame ha convidat un paparazzi a plató que ha anunciat cinc titulars bomba sobre ell.

El fotògraf Pablo González assegurava que tenia informació molt potent sobre Kiko i la seva dona, la tertuliana Irene Rosales. Darrerament, ella s’ha convertit en l’únic suport del DJ… però això podria acabar ben aviat. Segons el convidat del programa, el matrimoni no seria tan sòlid com pretén fer veure: “Els veïns de Kiko i Irene estan farts dels crits i les esbroncades constants”. En aquestes discussions, els diners serien els protagonistes: “Sé que Kiko ha demanat un préstec de 30.000 € sense dir-li a la dona. Ell ha de pagar tots els deutes que encara té pendents i no vol que Irene se n’assabenti. El problema és que és ella qui s’encarrega dels diners de la família, ja que li fa por que el marit torni a malbaratar-los tants com en el passat. Al Kiko no li agrada que Irene li digui què ha de fer i els veïns senten com li diu que vol que el deixi en pau perquè són els seus diners”. La situació hauria arribat a un punt en el que Irene hauria demanat a Kiko que posi totes les seves propietats a nom de les filles per evitar que s’ho pugui gastar tot i deixar-les sense res.

Ara bé, els diners no serien l’únic problema en el matrimoni. Pablo González assegura que Kiko Rivera continua sense ser fidel a Irene: “El passat Nadal, ell va ser-li deslleial. A més a més que ell està sortint de festa amb els amics sense dir-li res. Només diré que Irene i Kiko estan separats, però viuen en el mateix sostre”. Era llavors quan l’amic de Kiko Rivera, Rafa Mora, assegurava que el fotògraf estava mentint i que la parella negava tot el que estava dient. A més a més, l’avisava que ho hauria de demostrar tot en els jutjats.

Un fotògraf revela cinc titulars bomba sobre la relació de Kiko Rivera i Irene Rosales / Telecinco

Una cosa està clara, per això: Kiko Rivera no travessa una bona època i, a poc a poc, s’està quedant més i més sol. La seva germana ha reconegut que li ha acabat enviant un missatge de Whatsapp per demanar-li perdó per tot el que havia dit d’ella a l’entrevista, però això no hauria aconseguit calmar uns ànims molt encesos. La relació està trencada i ara caldrà esperar per saber si també ho està el seu matrimoni.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa