El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera revela que la germana va voler treure’s la vida
  • CA

Kiko Rivera està fart de la mare i de la germana, a les qui ja no considera família. Així de contundent s’ha mostrat públicament aquestes darreres setmanes, encara que mai no se l’havia vist tan enfadat com en l’entrevista que publica avui Lecturas. Després de diversos mesos sense fer declaracions, el DJ ha deixat anar uns titulars molt potents que suposaran el distanciament definitiu amb Isabel Pantoja i Chabelita. Molt dolgut i decebut, opta per treure a la llum alguns dels moments més durs que ha travessat la família.

El pitjor? Quan la seva germana Isa va voler treure’s la vida, el que no se sabia fins ara: “La meva germana només em truca quan té algun problema. M’és igual què li passi, no vull saber res d’ella. Vaig pegar a la meva germana una vegada, quan va voler tallar-se les venes”, ha etzibat en unes declaracions que treuen a la llum un intent de suïcidi del que no ha donat molts més detalls. Ara bé, ella no hauria estat l’única Pantoja amb ganes de desaparèixer del món. Kiko assegura que també va sentir Isabel Pantoja lamentar-se i dir que no volia viure més: “Amb la meva mare també he viscut episodis així. Em deia que no podia més i que es treuria la vida… Repetia aquesta cantarella”, deixa anar amb una fredor molt xocant.

Kiko Rivera revela que la germana va voler treure’s la vida / Lecturas

També a Instagram ha promocionat la seva entrevista explosiva: “He estat callat diversos mesos, centrat en la meva feina a la música i a Twitch mentre escoltava alguna mentida. A vegades és inevitable respondre. Quan menteixen o m’ataquen, doncs jo em defenso amb la veritat. Avui tot això a Lecturas“. A més a més, ha defensat les seves declaracions: “Si encara hi ha algú que es pregunta per què l’entrevista… Primer, mireu cap enrere i recordeu les barbaritats que va explicar la mainadera. Segon, aquesta a qui anomenen la meva germana (per a mi ja no ho és) li va donar la raó en una mentida. Tercer, bàsicament perquè em surt dels nassos. Si a algú li molesta que expliqui la veritat o simplement no li agrada, doncs estalvieu-vos els comentaris lletjos que m’arriben perquè sincerament no els llegeixo i m’importen bastant poc. És millor que em deixeu de seguir, així les vostres xarxes socials seran més sanes i no haureu de veure una cosa que no us agrada”.

Una entrevista que de ben segur que no agrada gens a la germana ni a la mare, que seran les següents en comentar públicament què pensen del darrer atac de Kiko Rivera. No content amb dir públicament que no les considera família, ara opta per treure a la llum uns episodis molt crus de la seva vida privada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa